Суспільство

Житомирські ліцей та гімназія потрапили до ТОП-200 шкіл України за результатами ЗНО, однак опустилися в рейтингу

28 August 2021, 12:42

Житомирський міський ліцей №1 (до 2020 року – Житомирський міський ліцей при Житомирському державному технологічному університеті) та Житомирська гуманітарна гімназія №1 потрапили до рейтингу ТОП-200 шкіл України за результатами ЗНО.

Щорічний рейтинг загальноосвітніх шкіл України за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року склав інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua».

«Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи», – йдеться у повідомленні.

Відповідно до даних оприлюдненого рейтингу, Житомирський міський ліцей №1 Житомирської міської ради цьогоріч за результатами ЗНО посів 41 місце (у минулому році посів 10 місце в аналогічному рейтингу). Крім нього, до ТОП-200 найкращих шкіл України за результатами ЗНО потрапила Житомирська гуманітарна гімназія №1, яка в рейтингу зайняла 184 місце (у 2020 була на 179 місці).

Скріншоти з таблиці на сайті «Освіта.ua»

Також ресурс Освіта.ua оприлюднив рейтинг шкіл Житомира за підсумками ЗНО 2021 року.

Скріншоти з таблиці на сайті «Освіта.ua»

Рейтинг минулого року дивіться тут

Нагадаємо, у Житомирській області за результатами ЗНО в 2021 році дев’ять учнів отримали максимальні 200 балів з п’яти предметів: шість випускників з Житомира, двоє з Коростишева та один з Бердичева.

Поради від житомирських випускників, як здати ЗНО на 200 балів, дивіться у відеосюжеті від 20 липня 2021 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗНО рейтинг школа освіта  
Матеріали по темі