Події

Житомирські митники та прикордонники не пропустили білоруса на вантажівці, який сховав серед дощок 100 тисяч пачок сигарет

29 August 2021, 15:25

У пункті пропуску «Виступовичі» житомирські митники та прикордонники зафіксували спробу незаконного ввезення сигарет вартістю понад 1,7 млн грн.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба Житомирської митниці.

«Житомирські митники спільно з прикордонниками 9 загону попередили спробу незаконного ввезення на митну територію України товару вартістю понад 1,7 млн грн. Порушення митних правил зафіксували у міжнародному пункті пропуску "Виступовичі", що на кордоні з Республікою Білорусь», – йдеться у повідомленні.

Так, під час митного контролю товару «пиломатеріали», який прямував з Республіки Білорусь до Одеси з вивантаженням та подальшим відправленням вантажу до Китаю, виявили тютюнові вироби білоруського виробництва у кількості 100 тисяч пачок.

Партію цигарок у вантажному автомобілі білоруської реєстрації віз громадянин Білорусі, «товар» був складений серед дощок.

Житомирські митники оформили протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, що передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів. Тютюнові вироби, пиломатеріали та автомобіль вилучили та розмістили на складі митниці.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2020 року у двох фурах, які прямували з Білорусі, житомирські прикордонники виявили сховки з 22 тис. пачок контрабандних цигарок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сигарети Виступовичі митниця прикордонники  
Матеріали по темі