Фоторепортаж

У житомирському гідропарку триває пляжний сезон. Фоторепортаж

13 September 2021, 16:58

Літо на житомирських пляжах у гідропарку не завершується - в обідню пору 13 вересня тут близько двох десятків охочих позасмагати. Дехто навіть наважується купатися.

“А що ще на пенсії робити? Ціле літо ми купалися і засмагали. Потім стало холодно і ми перестали сюди ходити. А у четвер знову “відкрили” купальний сезон. Будемо приходити сюди, поки буде тепло”, - розповідає Тамара Фещенко і додає, що вода не холодна, а такий відпочинок їм з подругою дуже до вподоби.

Відпочивальники, які тут мало не щодня, охоче розповідають історії - так, квіти у стаканчику, закопаному в пісок на дорослому пляжі, приносить для своєї дружини один з постійних відпочивальників, і хоча пари сьогодні тут немає, але букет нагадує їх романтичну історію.

Окрім відчайдухів-засмагальників та пірнальників у парку багато охочих прогулятися. Хтось вигулює свого чотирилапого друга, хтось їсть морозиво чи катається на атракціонах. Переважно це пенсіонери, родини з дітьми та студенти.

Навіть короткочасний дощ не дуже то й лякає відпочивальників і не псує їм настрій, адже про запас у багатьох - парасолі і плащі.

Житомирський пляж з висоти пташиного польоту та думки містян про умови відпочинку в гідропарку дивіться у відеосюжеті від 26 липня 2021.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк пляж  
Матеріали по темі