Політика

​Депутат від «Нашого краю» у Малині привітав учителів і людей похилого віку зі святами

1 October 2021, 19:41

Дмитро Дмитренко, депутат Малинської міської ради від політичної партії «Наш край», голова міської партійної організації привітав колектив Горинської загальноосвітньої школи з професійним святом Днем учителя. Привітання від депутата також отримали люди похилого віку.

Напередодні професійного свята депутат привітав педколектив Горинської школи Малинської міської ради та вручив сертифікат на придбання меблів для учительської кімнати. Педагоги вдячні депутату за увагу та приємне привітання.

«Нашій школі дуже поталанило мати такого благодійника, мецената, людину слова, доброго і щирого друга. Від імені наших учителів, учнів, батьків, випускників дякуємо за всі його добрі наміри та втілення їх в розбудову нашої школи, турботу про вчителів та їх вихованців», - зазначила директорка школи Галина Конотовська.

Добрі справи робити легко та приємно. Отож, Дмитро Дмитренко фінансово долучився до благодійної акції до Дня людей похилого віку. Разом зі старостою Горинської громади Станіславом Горулею привітав продуктовими наборами людей похилого віку, які обслуговуються Малинським територіальним центром соціального обслуговування.

Як кажуть, у внутрішньому світі людини доброта-це сонце. І своє тепло душі віддає людям Дмитро Дмитренко.

Пресслужба партії «Наш край»


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: політика політична партія Наш край  
Матеріали по темі