Політика

​Руслан Годований: Завдяки вчителям, ми маємо сьогодні перспективне молоде покоління

2 October 2021, 10:06

Напередодні Дня вчителя депутат Житомирської обласної ради Руслан Годований привітав колектив Чуднівського ліцею з професійним святом. Також Руслан Годований оглянув, як ліцеїсти навчаються за допомогою нової мультимедійної дошки. Обладнання заклад отримав цього року у подарунок від депутата.

«Напередодні першого вересня отримали мультимедійну дошку. Це значно покращує освітній процес, дає можливість вчителю більш якісно проводити уроки. Ми вдячні тим людям, які піклуються проблемами освіти та намагаються створити більш комфортні, сучасні умови для навчання дітей», – каже директор Чуднівського ліцею Ніна Дячук.


Руслан Годований подякував вчителям за щоденну працю.

«В День вчителя я хотів би подякувати всім освітянам за ту працю, яку вони роблять щодня, ту любов, яку вони передають дітям. Також ми сьогодні подивились мультимедійне обладнання. Воно є ще у двох школах. Я розумію, наскільки важливе сьогодні сучасне оснащення шкіл. Це допомагає вчителю бути більш креативним, більш сучасним і дітям надавати більш глибокі знання», – розповідає Руслан Годований.

Такі ж мультимедійні дошки отримали Чуднівська ЗОШ та Карвинівська гімназія.

Руслан Годований зазначив: вчителі формують майбутнє, адже передають дітям любов до науки й навчають майбутніх фахівців.

«Завдяки прищеплюванню любові до біології та хімії з'являються прекрасні медики, а до історії – є військові, які розуміють, що таке незалежність і відстоюють її на Сході. Тобто завдяки вчителям, ми маємо сьогодні прекрасне наступне молоде покоління. І дуже важливо поважати їхню працю, цінувати й робити все, щоб їм було комфортно працювати», – каже Руслан Годований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День учителя Чуднівський ліцей Чуднів Годований  
Матеріали по темі