Політика

​Житомирська облрада за участі депутата від «Нашого краю» погодила зміни до бюджету області

6 October 2021, 16:00

Під час засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів Житомирської обласної ради погодили внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік. Участь у засіданні взяв у режимі відеоконференції і голова Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край», депутат облради Сергій Диняк.

На засіданні розглянули три питання порядку денного, зокрема – погодили внесення змін до обласного бюджету 2021 рік. Мова йде про 16,5 мільйонів гривень субвенцій державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток соціально-культурної сфери. Ці кошти будуть спрямовані на реконструкцію майнового комплексу «Колос» в місті Олевську та реконструкцію стадіону «Юність» в Овручі.

Наступна субвенція в 10,5 млн виділена згідно з постановою Кабінету міністрів на забезпечення централізованої подачі кисню медичним закладам області.

Також депутати підтримали розподіл субвенції з держбюджету на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти. Відповідно до наказу міністерства освіти і науки субвенція, надається Коростишівському професійному аграрному ліцею, на базі якого буде створюватись навчально-практичний центр сучасної освіти.

Іще 100 тисяч гривень Овруцька громада надає для обласної лікарні за пролікованих жителів територіальної громади.

Керівник Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко ознайомила членів комісії з переліком заходів з будівництва, реконструкції, реставрації і капітального ремонту об’єктів на загальну суму 19,7 мільйонів гривень.

Ще одне важливе питанням, яке розглянули на засіданні, – це виділення з обласного бюджету 1,8 мільйонів гривень Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні на забезпечення безперебійного електропостачання.

Депутати погодили всі питання і тепер вони будуть винесені на розгляд найближчої сесії Житомирської обласної ради.

Пресслужба партії «Наш край»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партія "Наш край" депутат Диняк  
Матеріали по темі