Політика

У Гранітному відбувся стрілецький турнір пам’яті загиблих воїнів АТО/ООС

14 October 2021, 12:42

Стрілецький турнір пам’яті загиблих воїнів АТО/ООС Олександра Снітка і Олексія Влодарського – мешканців селища Гранітного – відбувся напередодні Дня захисників і захисниць України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Відбувся захід за підтримки голови Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край», депутата Житомирської обласної ради Сергія Диняка.

Турнір проходив у Гранітненській загальноосвітній школі серед учнів старших класів. Найкращими за кількістю набраних балів стали Назар Козленко, Валерія Смик, Станіслав Лещенко, Вікторія Бобровник та Данило Салфетніков.

Організували турнір Малинська міська рада, староста Гранітненського старостинського округу від «Нашого краю» Богдан Єщенко.

Переможці змагання отримали цінні подарунки від Сергія Диняка, які з радістю та найкращими побажаннями вручила помічниця депутата Ольга Яворська.

«Подібні патріотичні турніри – це, перш за все, пам'ять про наших героїв-земляків, а також виховання сили, мужності та віри у нащадків», - зазначила Ольга Яворська.

Пресслужба «Нашого краю»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: політика політична партія Наш край  
Матеріали по темі