Політика

​Депутати від «Нашого краю» посприяли закупці техніки та інвентаря для шкіл Житомирщини

18 October 2021, 16:55

Навчальні заклади Баранівської громади на Житомирщині закупили спортивний та кухонний інвентар та комп’ютери. Цьому посприяли депутат Житомирської обласної ради від «Нашого краю» Ігор Ходак та депутатка Баранівської міської ради від «Нашого краю» Наталія Кокітко.

Першотравенський ліцей за сприяння депутатів «Нашого краю» отримав 50 тисяч гривень на придбання комп’ютерів, які потребував навчальний заклад. Зараз необхідну техніку закупили, і учні вже використовують комп’ютери під час навчального процесу.

Баранівській загальноосвітній школі I-III ступенів №2 імені Ольги Сябрук виділили кошти в сумі 25 тисяч гривень. Оскільки школа спрямована на сімейно-патріотичне виховання та туризм, за кошти закупили: баскетбольні, волейбольні та футбольні м’ячі, шахи, шашки, туристичні палатки та спальні мішки. Вчителі фізкультури вдячні депутатам «Нашого краю» за підтримку, допомогу та небайдужість до їхньої праці і школярів.

А от Суємецька початкова школа мала потребу в кухонному інвентарі. Депутати «Нашого краю» відгукнулися на прохання керівника закладу та виділили 25 тисяч гривень, на які у школу закупили необхідний посуд та електроплиту за нормами ХАСCП.

Пресслужба партії «Наш край»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партія "Наш край" школа інвентар  
Матеріали по темі