Політика

Нардеп Пушкаренко відвідав прикордонний пункт «Виступовичі» та відзначив прикордонників

8 November 2021, 11:09

Народний депутат України, фракція «Слуга Народу», Арсеній Пушкаренко зустрівся з прикордонниками, які несуть службу на контрольно-пропускному пункті «Виступовичі», що неподалік Овруча.

Хоча День захисників та захисниць України вже минув, відзначити кропітку працю прикордонників ніколи не пізно. Тим більше, що серед них чимало учасників бойових дій.

Народний депутат відзначив військовослужбовців подяками та годинниками від Верховної ради.

«Прикордонники також наші захисники, які щодня несуть службу по всій території, лінії кордону України, зокрема, у нас на Житомирщині з Білоруссю. Звичайно, сьогодні приїхали привітали, підтримати, тому що хлопці у щоденному режимі знаходяться на передовій. У них своя передова - це наш кордон», - каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Начальник відділу прикордонної служби «Овруч» зазначає: приємно, коли влада помічає та цінує роботу прикордонників.

«Приємно, що не забувають про ті подвиги та результати, самопожертву цих людей, оскільки серед нагороджених є військовослужбовці, які захищали кордони нашої держави на сході України. Тому для мене, у першу чергу, приємно те, що моїх підлеглих, які відзначились, за клопотанням було нагороджено відповідними відзнаками та подарунками, які сьогодні вручив народний депутат», - говорить начальник відділу прикордонної служби «Овруч» Максим Регета.

Держава сьогодні підтримує усіх працівників Міністерства внутрішніх справ та заохочує українців йти на державну службу.

«Ви знаєте, що сила і блок сьогодні фінансується у хорошій мірі, і ми сьогодні намагаємося створювати не тільки, якщо йде мова про техніку чи про екіпірування, озброєння, а й соціально-побутові умови. Є програма щодо житла працівників Міністерства внутрішніх справ, куди входять і національна поліція, і ДСНС, і прикордонники для того, щоб люди були мотивовані працювати на службі, служити державі, відчували підтримку та гарантії держави», - розповідає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

За словами Арсенія Пушкаренка, найближчим часом пункт пропуску «Виступовичі» має відвідати також міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко Слуга народу ВР нардеп прикордонник Виступовичі  
Матеріали по темі