Фоторепортаж

Залишки цегляної вежі, старовинна мощена дорога та неймовірні пейзажі: прогулянка закутками житомирського гідропарку. Фоторепортаж

9 November 2021, 16:39

Гуляючи гідропарком, і житомиряни, і гості міста рідко заходять далі дорослого пляжу. А там є що подивитися: неймовірно гарні пейзажі, які милують око у будь-яку пору року, затишні місця біля річки з цікавими краєвидами, де можна насолоджуватися світанками, та чудові фотолокації, створені природою.

Йдучи вздовж річки, можна знайти залишки старовинної мощеної дороги, яка веде прямо у воду. Розповідають багато версій стосовно того, куди йшла ця дорога – на Дениші, Високу Піч чи в Тетерівку. Раніше, до будівництва дамби, тут був брід, яким можна було перейти річку.

Доріжка веде вздовж бази “Спартак” до залишків цегляної вежі, басейну та будівель. Тут багато сміття та частково зруйнований дах, тож заходити сюди небезпечно і не варто.

Далі через ліс можна вийти на центральну алею і прогулятися до маловідомого, але затишного місця – Зеленого театру, створеного на “Майстерні міста” 2020.

Як повідомляв Житомир.info, до початку жовтня 2022 року на місці старих атракціонів у житомирському гідропарку хочуть побудувати урбан-парк. Активну зону будуть робити подібною до київського урбан-парку.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк відпочинок дозвілля природа  
Матеріали по темі