Політика

​За ініціативи Сергія Кузьміних оновлюється харчоблок Любарського ліцею №2

25 November 2021, 16:44

У Любарському ліцеї №2 розпочався капітальний ремонт харчоблоку та їдальні. На це за поданням народного депутата Сергія Кузьміних були виділені з субвенції на соціально-економічний розвиток територій 2 млн грн, із яких 1,5 млн грн – на ремонтні роботи, а 500 тис. грн – на придбання обладнання.

Капітальний ремонт приміщення не проводився більше 30 років. До того ж, їдальня розташована у напівпідвальному приміщенні, постійно доводиться боротися з підвищеною вологістю. Заміни потребує все, а насамперед – зношена мережа водовідведення та водопостачання. Про це йшлося під час одного з робочих візитів Сергія Кузьміних до Любарської громади. Тоді народний депутат відвідав ліцей №2, поспілкувався з адміністрацією закладу.

«Повноцінне та якісне харчування у школі не менш важливе, ніж освітній процес, адже від цього залежить здоров’я підростаючого покоління, – зазначив Сергій Кузьміних. – Потрібно зробити все, аби діти хотіли приходити у шкільну їдальню, із задоволенням куштували страви, а для цього потрібно створити належні та комфортні умови як для приготування смаколиків, так і для прийому шкільних сніданків та обідів дітьми, а це – 156 учнів ліцею!»

За сприяння народного депутата планується придбати сучасне обладнання для харчоблоку закладу, зокрема систему очистку води, холодильну шафу, посудомийну машину, електроплити, марміти для підігріву перших і других страв.

Пресслужба народного депутата Сергія Кузьміних

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кузьміних нардеп плита їдальня  
Матеріали по темі