Політика

Голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк відкрила партійний офіс в Новограді-Волинському

26 November 2021, 15:49

Команда «Слуга Народу» продовжує розвиватися та розбудовувати партійні осередки. Зокрема, новий районний партійний офіс відкрили у Новограді-Волинському. На відкриття завітали: голова політичної партії Олена Шуляк, народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко.

«У Новограді-Волинському ми відкриваємо районний офіс. Офіс великого Новоград-Волинського району – це новий адміністративно-територіальний устрій України, який розпочав свою діяльність з 1 січня 2021 року. Це другий офіс на Житомирщині, який ми відкриваємо. Перший був відкритий у Бердичеві – це був один з перших районних офісів в Україні. Звичайно, наш офіс покликаний, щоб поліпшувати і збільшувати комунікацію партії і виборця», - говорить народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.


Новий офіс має стати місцем, куди зможуть приходити люди не лише з проблемними питаннями, а й з новими ідеями.

«Це черговий офіс політичної партії Слуга Народу, який стане майданчиком, де зможуть спілкуватися громадяни, партійці, експерти, представники бізнесу та навіть матусі з дітьми, адже офіс дуже доступний та інклюзивний. Тут зможуть збиратися два наших крила «Зе! Молодіжка» та «Зе! Жінки», щоб обговорювати різні питання», - сказала голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

Результати роботи та перспективні плани члени команди обговорювали на засіданні Політичної Ради Житомирської обласної організації політичної партії «Слуга Народу».

Про свою діяльність звітував депутат Арсеній Пушкаренко. За його словами, одним з найуспішніших проєктів в області є програма президента «Велике будівництво».

«Нам закидають, що, щоб ми не будували, то є бюджетні кошти. Так, це є бюджетні кошти, але бюджетні кошти були завжди, і якби всі 30 років за бюджетні кошти так будували, як сьогодні, то у нас була б вже не Німеччина, а Швейцарія. Тому що були роки набагато кращі, коли не було коронавіруса, війни, але чомусь нічого не будувалося і не зрозуміло, де це все дівалося», - каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Крім цього, Житомирська область є лідером в процесі децентралізації, про це розповідає голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Децентралізація. Перспективний план формування громад області був перший в державі погоджений та затверджений Кабміном та визнаний, як один з кращих планів в Україні, що враховував зауваження всіх учасників реформи в області. Завдяки об’єднанню територіальні громади збільшили свої доходи майже в 2,5 раза. У структурі доходів місцевих бюджетів місцеві податки та збори в середньому становлять до 40 %, а решта - то є надходження загальнодержавних податків та зборів», - говорить голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

На останок голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк зазначила, що команда президента має дотримуватися своїх обіцянок, а також прозвітувати про свою діяльність на місцях.

«Наш президент йшов на вибори з однією метою, він точно хотів бути очільником держави, який виконує свої обіцянки. І мені б, і, мабуть, нам всім хотілось аби всі обіцянки, які ми давали своїм виборцям також обов'язково були виконані», - зазначила голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко партія "Слуга народу" офіс Новоград-Волинський  
Матеріали по темі