Фоторепортаж

Ранковий Житомир після снігопаду. Фоторепортаж

8 December 2021, 11:20

Пообідді 7 грудня в Житомирі почався снігопад. Допоки діти раділи снігу і ліпили сніговиків, дорослі переймалися тим, як добиратимуться на роботу наступного дня.

Ще звечора дороги та тротуари прибирали та посипали піскосумішшю КП УАШ та КК “Зеленбуд”. За повідомленням КП УАШ слідкувати онлайн за роботою комунальної техніки можна тут.

Зранку 8 грудня більшість пішохідних доріжок була розчищена та навіть посипана.Наприклад, на вулиці Покровська.

А от у центрі хоч сніг був і розчищений, проте ранковий дощ перетворив деякі частини вулиць на справжній каток. Місцеві підприємці, працівники магазинів, аптек та інших закладів зранку розчищали та посипали сіллю і піском входи до своїх приміщень.

На жаль, погодні умови повністю паралізували інфраструктуру для людей з інвалідністю - зранку 8 грудня пандуси у більшості громадських закладів були або не розчищені, або вкриті шаром льоді через дощ. Тактильна плитка також вкрита льодом, а боларди у снігу практично не видно, що створює небезпеку для перехожих.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж робочого тижня, з 6 по 10 грудня, у Житомирі прогнозують сніжну і морозну погоду. Наприкінці тижня почне теплішати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: снігопад сніг ранок прибирання  
Матеріали по темі