Фоторепортаж

Штучне хутро, пастельні кольори та чудернацькі аксесуари – мода початку зими у Житомирі. Фоторепортаж

15 December 2021, 15:31

Початок зими у Житомирі був сніжним, проте температура не опускалася нижче -7 градусів уночі та -3 вдень. Переважно температура була в межах 0, тож сніг швидко розтанув. Упродовж робочого тижня до 17 грудня в Житомирі та області синоптики прогнозують сиру погоду: дощі з мокрим снігом. Температура повітря коливатиметься від 3 градусів нічного морозу до 3 градусів денного тепла.

Більшість містян вже остаточно перейшли на теплий зимовий гардероб, носять шапки та рукавички. Навіть песиків «утеплили» – небайдужі надягнули шерстяну жилетку на вуличного пса з биркою.

Теплі пуховики, шуби та зимові пальта зігрівають та прикрашають своїх власників. Житомиряни молодшого та середнього віку надають перевагу штучному хутру та фасонам оверсайз. А от містяни старшого віку охоче носять справжнє хутро.

Серед містян різного віку популярні чорні та пастельні кольори. Проте не рідко можна побачити яскраві жовті, малинові, салатові та червоні акценти або навіть тотал-луки.

Хоча стовпчик термометру показує 1 градус морозу, через сиру погоду головні убори носять майже всі. Багато хто з дорослих із задоволенням одягає незвичні шапки та веселі аксесуари.

Як одягалися житомирські модники та модниці пізньої осені 2021 року, дивіться у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мода одяг аксесуар зима  
Матеріали по темі