Фоторепортаж

На бюджетній сесії Житомирської облради депутати за годину розглянули більш ніж 70 питань. Фоторепортаж

16 December 2021, 13:40

На черговій сесії Житомирської обласної ради 16 грудня 2021 року депутати за годину розглянули понад 70 питань порядку денного.

Сесія почала свою роботу о 10:00, на початку вже традиційно вручали державні та місцеві нагороди, процедура тривала 20 хвилин. Потім, майже без обговорення і виступів, депутати проголосували за 75 питань порядку денного, в тому числі – за обласний бюджет на 2022 рік.

Після розгляду всіх питань слово надали місцевим активістам, а потім вирішили повернутися до двох кадрових проєктів – про призначення Олени Дерев’янко директором Житомирського професійного ліцею та про переукладання контракту з директором спецшколи Світланою Лесик.

«Хочу привітати всіх нас з наступаючим Святим Миколаєм, різдвяними та новорічними святами. Прийміть щирі побажання міцного здоров’я, благополуччя, добра, затишку у наших домівках, всього нам найкращого. Слава Україні», - завершив сесію голова обласної ради Володимир Федоренко.

Загалом остання у 2021 році сесія обласної ради тривала дві години.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2021 року відбулася позачергова сесія Житомирської обласної ради, на якій розглянули лише кілька проєктів рішень, причиною термінового зібрання було перейменування обласного ліцею у спортивний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія  
Матеріали по темі