Події

​Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди в Житомирській області: розчищали дорогу між селами і допомагали лагодити зірвані вітром дахи

19 January 2022, 12:06

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди в Житомирській області: 18 січня прибирали повалені вітром дерева на Малинщині, допомагали лагодити зірвані дахи в Житомирі і Червоному.

Про це 19 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

«18 січня о 10:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у прибиранні повалених поривами вітру дерев на автодорозі між селами Старі та Нові Вороб’ї Малинської територіальної громади Коростенського району. За допомогою спеціального автомобіля та бензопили фахівці ДСНС загалом розрізали та прибрали на узбіччя 8 повалених негодою дерев на відрізку автодороги протяжністю біля 7 км», - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією рятувальників, вранці 18 січня на одній із вулиць Житомира та в смт Червоне Андрушівської територіальної громади Бердичівського району бійці ДСНС прибирали та лагодили пошкоджені сильним вітром конструкції дахів багатоквартирних житлових будинків.

Окрім того, уже о 5.30 19 січня фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС в області надавали допомогу медичним працівникам у транспортуванні травмованого до «карети» швидкої допомоги, який впав та зламав ногу. Через відсутність автодороги під’їхати до нього медики не змогли. Тому вони звернулися за допомогою до рятувальників.

Нагадаємо, 18 січня 2022 на кладовищі в Баранівці сильні пориви вітру повалили кілька гранітних пам’ятників.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби, 17 січня 2022, у Житомирській області рятувальники ліквідовували наслідків негоди: прибирали повалені дерева на дорогах та покрівлю, яку сильний вітер зірвав з будівлі площею 180 квадратних метрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода вітер дерево дах ДСНС  
Матеріали по темі