Політика

Депутати Житомирської міської ради підтримали ініціативу фракції «Слуга Народу» і виділили 1,6 млн грн на тероборону

15 February 2022, 12:39

Сьогодні депутати Житомирської міської ради одноголосно проголосували за виділення 1,6 млн грн на комплектування і підтримку Житомирського батальйону територіальної оборони.

Скликання позачергової сесії для розгляду питання виділення грошей на потреби тероборони ініціювала фракція «Слуга Народу» в Житомирській міській раді.

«Дуже важливо, що сьогодні всі депутати міської ради, незалежно від приналежності до тієї чи іншої політичної партії, підтримали нашу ініціативу виділити кошти на комплектування і потреби батальйону територіальної оборони», — зазначив голова фракції «Слуга Народу» в Житомирській міській раді Віктор Євдокимов.

Виділені кошти будуть витрачені наремонт та облаштування пункту дислокації підрозділу. Відповідні тендери проведуть у найкоротші терміни.

Нагадаємо, що рішення про скликання позачергових сесій місцевих рад Житомирщини для виділення грошей на потреби тероборони було ухвалено на екстреному засіданні Політради обласного осередку партії «Слуга Народу» в прикордонному Овручі.

Пресслужба політичної партії «Слуга народу»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: політика політична партія Слуга народу сесія міськрада  
Матеріали по темі