Події

У зоні ООС загинули двоє військових з житомирської 95-ї бригади

21 February 2022, 21:30

21 лютого в зоні проведення Операції об’єднаних сил загинули двоє військових з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, ще кілька військових отримали поранення.

Про це увечері 21 лютого повідомили у одній зі спільнот житомирських військових у соцмережі.

Повідомляється, що внаслідок ворожого обстрілу смертельні поранення отримали штаб-сержант Олександр Анатолійович Стельмах та старший лейтенант Ігор Олександрович Демидчук. Ще троє військових травмовані.

Усі військові з 6 роти другого батальйону 95 бригади.

«З сумом повідомляємо, що сьогодні 21 лютого близько 16.10, в районі проведення операції Об’єднаних Сил в наслідок артилерійського обстрілу противника, отримали поранення несумісні з життям військовослужбовці Десантно-штурмових військ Збройних Сил України старший лейтенант Демидчук Ігор Олександрович та штаб-сержант Стельмах Олександр Анатолійович. Командування та особовий склад 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗС України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих десантників! Важко підібрати слова, які змогли би зменшити біль від втрати наших дорогих побратимів... Царство Вам небесне та земля пухом… Ми за Вас помстимося! Вічна пам'ять та слава загиблим десантникам!!!», - близько 22.00 повідомили на сторінці 95 окремої десантно-штурмової бригади.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 19 лютого 2022 внаслідок ворожих обстрілів на півночі Донеччини загинув український воїн 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади – капітан Антон Сидоров.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ поранення обстріл ООС АТО війсськовий загиблий  
Матеріали по темі