Влада

​НБУ відкрив спецрахунок для збору коштів на підтримку Збройних сил

24 February 2022, 14:35

Національний банк України ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Про це о 13.04 24 лютого повідомила пресслужба НБУ.

«Таке рішення ухвалене у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності. Про відкриття спецрахунку повідомив Голова Національного банку України Кирило Шевченко у своєму відеозверненні зранку 24 лютого», - йдеться у повідомленні.

Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708

Рахунок – мультивалютний, він створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів – у іноземній валюті (долари США, євро, британські фунти), так і від українського бізнесу та громадян – у національній валюті.

Підтримуємо Українську Армію!

Оперативна інформація від ДПСУ тут, від МВС тут.

Нагадаємо, у Житомирському міському об’єднаному центрі комплектування та соціальної підтримки вдень 24 лютого – аншлаг. Міноборони спростило процедуру для бажаючих приєднатися до лав Сил тероборони: потрібен тільки паспорт.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. Зокрема, обстріляли аеродром в селищі Озерному поблизу Житомира.

На позачерговому засіданні вранці 24 лютого Верховна рада ввела воєнний стан в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ НБУ підтримка рахунок війна  
Матеріали по темі