Влада

​Мер Житомира розповів про роботу дитячих садочків та подякував депутатам, які допомагають та не займаються самопіаром

3 May 2022, 20:57

До кінця тижня у Житомирі збирають заяви від батьків дошкільнят, щоб визначитись, в яких районах відкривати садочки. Також в місті вперше відзначили День Конституції Польщі.

Про це 3 травня у вечірньому зверненні розповів мер Сергій Сухомлин.

«Було дві тривоги, поки що нікуди нічого не прилетіло і ми вже потрохи звикаємо до відносно мирного життя саме в Житомирі. Хлопцям на сході і на півдні країни складно в даний час, тому розслаблятися рано і ми бачимо, скільки ракет прилітає по іншим містам і скільки мирних українців гинуть в такий час», - сказав Сухомлин.


Також мер розповів про повернення з турне ансамблю «Сонечко», відзначення Дня Конституції Польщі і подякував депутатам міської ради, за те, що допомагають і не займаються самопіаром.

«Хочу подякувати депутатам міської ради, зараз вони не займаються самопіаром, багато з них на блокпостах, багато возить гуманітарку на передову і не піаряться, за це їм величезна подяка. 80-90% депутатів займаються тим, що зараз потрібно Житомиру і нашим збройним силам», - зазначив мер.

Прокоментував Сергій Сухомлин і заяви деяких ЗМІ, про те, що 9 травня путін може оголосити фактичну війну, бо зараз в нього «спецоперація». І наостанок роз’яснив ситуацію з роботою дитячих садочків у Житомирі.

«Вчора в коментарях я прочитав з приводу садочків. Ви, житомиряни, праві, це питання недопрацювали. Сьогодні це питання ми відпрацювали з заступником, з департаментом освіти. До кінця тижня ми збираємо заяви, щоб зрозуміти по яким районам відкривати садочки. 5 садочків підготовлено, садочки з укриттям, тому до кінця тижня ми збираємо заяви від всіх, не тільки працівників критичної інфраструктури чи працівників правоохоронних органів, чи ЗСУ, і з понеділка ми готові приймати дітей у ці садочки. Ми всі розуміємо, що цю відповідальність ми маємо розділити з батьками разом, і забезпечити безпеку дітей, це наша першочергова задача. У нас все нормально, починаємо працювати, жити і допомагати нашим ЗСУ…», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, ввечері 4 квітня Сергій Сухомлин розповідав, що в Житомирі відкривають дитсадок для дітей працівників критичної інфраструктури.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня у вечірньому зверненні мер розповів про поранених житомирських військових, допомогу ЗСУ та привітав працівників ТТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: садочок мер Сухомлин депутат звернення  
Матеріали по темі