Фоторепортаж

Мобільні телефони, дитячі іграшки, хрест і кокос – «скарби» з дна житомирської річки Тетерів. Фоторепортаж

17 May 2022, 17:22

Попри чисельні прибирання, береги житомирського Тетерева та його дно продовжують берегти свої «скарби». Окрім куп побутового сміття, на дні тут поки ще лежать іржаві сміттєві баки, залишки велосипеда, дитячі санчата, візок з супермаркету, велика кількість дитячих іграшок, посуду, мобільні телефони.

Хтось встановив на дні хрест з написом «орки».

На берегах працюють екскаватори та очищують дно від мулу, тож частина річки вже має досить гарний вигляд. Вода у річці візуально чиста та прозора.

В одному місці люди облаштували собі кострище та місця для сидіння навколо. Вздовж річки сидять рибалки різного віку.

Гуляти дном досить небезпечно, адже воно болотяне, але відчайдухів вистачає.

Нагадаємо, в Житомирі продовжують чистити русло річки Тетерів, складуючи мул на березі, дата завершення робіт поки не відома.

Про це говорили на позачерговому засіданні виконкому 12 травня під час розгляду проєкту рішення про заходи щодо відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану русла річки Тетерів в м. Житомирі.

Нагадаємо, на початку квітня у Житомирі почали чистити русло річки Тетерів, зокрема, 19 квітня комунальники прибирали старі та аварійні дерева вздовж берегів річки: за словами начальника управління комунального господарства Олександра Марцуна, на березі зрізали близько ста дерев, які були аварійними та заважали роботі.

Станом на 12 травня в Житомирі продовжували чистити русло річки Тетерів, складуючи мул на березі. Дата завершення робіт на той час була невідома.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тетерів річка дно русло розчищення  
Матеріали по темі