Фоторепортаж

Синьо-жовті люди, Україна у серці, паляниця та червона калина: що малюють на асфальті житомирські діти. Фоторепортаж

10 June 2022, 14:39

Малювання на асфальті – не лише розвага та спосіб гарно провести час, для юних художників це і можливість розповісти свою власну історію усім довкола.

Діти не завжди можуть виразити словами свої бажання, переживання та внутрішній світ. Але вони вміють відображати все це у малюнках. Те, що турбує, те, про що мріють, те, чого очікують. У різних містах України юні художники залишають на асфальті свої «мальовані послання» до Всесвіту. Діти у Житомирі теж залишають багато різноманітних «послань» у дворах багатоповерхівок, парках та скверах.

За однією з психологічних концепцій, для того, аби щось збулося, його потрібно візуалізувати. Діти, навіть не знаючи про таку теорію, візуалізують у малюнках на асфальті мир в Україні, блакитне небо, жовті поля стиглої пшениці, квіти, цілі будинки, свою сім'ю у повному складі та навіть мрії про відпочинок.

Синьо-жовті люди, Україна у серці, крилаті ракети, трактори з танками, паляниця та червона калина – діти, хоч і не слідкують за новинами, проте все помічають і вірять у світле та добре майбутнє України.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2022 року маленькі житомиряни робили листівки зі словами подяки для наших воїнів, аби привітати з великодніми святами та підняти бойовий дух. Малюки малювали хмаринки, сонечко, веселку, будинки, прапори й сердечка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: малюнок діти малювання малюнок на асфальті  
Матеріали по темі