Місто

Вирішив зробити пропозицію і після цього їхати на війну: історія кохання Олексія та Вероніки, які побралися у Житомирі

5 July 2022, 17:13

Він у вишиванці кольору хакі, а у неї біла сукня з українським орнаментом: 5 липня у маєтку Філіпова побралися Олексій та Вероніка Грабовенко.

Вони познайомилися у парку відпочинку на Вінниччині. Олексій побачив Вероніку та вирішив пожартувати, так між ними зав’язалася розмова, згодом пара почала зустрічатися. І хоча жарту подружжя вже не пам’ятає, Вероніка каже: він був точно вдалим.

«Вирішив познайомитися в парку, побачив гарну дівчину коли гуляв її рідним містом, був в гостях, і вирішив, що не можу не познайомитися з такою гарною і милою дівчиною», - розповідає наречений Олексій Грабовенко.


«Я побачила такого гарного і неймовірного хлопця і подумала: Боже, все, я закохалася. Він дуже смішно пожартував, я це точно пам’ятаю. Жарту не пам’ятаємо, але якщо вже одружуємося, то напевно було дуже смішно», - згадує наречена Вероніка Грабовенко.

Разом вони вже майже три роки. Два роки тому пара переїхала в Житомир, Олексій проходить тут військову службу, а Вероніка навчається та працює у житомирському міському центрі соціальних служб.

Коли почалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, Олексій вирішив не баритися та зробив коханій пропозицію.

«На початку війни, коли потрібно було їхати, я вирішив, що не можу чекати й вирішив зробити пропозицію і після цього їхати на війну», - каже наречений.

«Було спонтанно, я не очікувала, це було просто вдома, я повернулася, а він робить пропозицію і я сказала: так!» - пригадує наречена.

Привітати закоханих прийшли друзі та колеги. Батьки не змогли бути поруч, але пара зізнається: вони дуже щасливі за молодят.

«Мої батьки дуже чекали і хотіли, щоб я одружився, постійно мене підганяли й тепер вони щасливі дуже. Батьки наші залишилися двома, немає можливості приїхати. Хочу передати мамі: Ти дочекалася», - каже Олексій.

Молодята вірять у нашу перемогу та сподіваються, що зовсім скоро будуть завжди разом.

«Відчуття неймовірні, чекаємо нашої перемоги і програшу росії», - каже Вероніка.

«Хочемо перемогти у цій війні й щоб нарешті ми не були на відстані, а були завжди поруч», - говорить Олексій.

Нагадаємо, 15 червня у Житомирі одружилася пара військових: вона зупинила його на посту і «майже не вбила», а через три місяці стали сім’єю.

Як 9 березня серед мішків із піском у Житомирській міській раді одружувалися Андрій та Аліна, дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до постанови КМУ від 7 березня 2022 року №213 – «Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану», нині діє спрощена процедура укладення шлюбів із військовослужбовцями. Присутність нареченої чи нареченого – не обов’язкова за наявності заяви, засвідченої керівником військовослужбовця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: одруження шлюб наречений військовослужбовець 
Матеріали по темі