Фоторепортаж

Фоторепортаж зі свята Першого дзвоника у двох житомирських школах

1 September 2022, 11:50

У загальноосвітній школі №12 міста Житомира спільно з приватною школою "Сяйво" 1 вересня свято Першого дзвоника провели на вулиці у форматі лінійки. Першокласники школи №12 будуть вчитися на території приватної школи, адже тут створені умови для укриття дітей під час повітряних тривог.

“У нас на навчання заходять 80 учнів перших класів, 74 з них навчатимуться офлайн в першу зміну тут на базі школи "Сяйво". У другу зміну навчатимуться два п'ятих класи. Всі інші працюватимуть дистанційно. До онлайну ми готові, дистанційно інтерактивно ми працюємо вже давно. Сьогодні свято і діти мають отримати максимально багато крутих емоцій. Запланований перший загально національний урок, класні години, батьки ознайомляться з місцем перебування дітей і укриттям”, - розповів директор ЗОШ №12 Олександр Голяченко.

На початку лінійки провели молитву за Україну.

На урочистостях були присутні першачки 12 школи, першачки та третьокласники школи, випускники та батьки.

Після урочистого мініконцерту та розповідей про справжніх героїв нашого часу дітей повели на перші заняття, а батькам учнів влаштували екскурсію школою та показали укриття. Директор приватної школи "Сяйво" Галина Шостенко дозволила і нам подивитися, в яких укриттях перебуватимуть діти під час тривог.

Яким був першовересень 2021 дивіться тут, а яким першотравень 2020 у дворі житомирського ліцею можна пригадати тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Перший дзвоник День знань школа №12 війна 
Матеріали по темі