Події

На околиці села Житомирської області виявили тіло 18-річної дівчини, яку шукали рідні

19 September 2022, 15:00

На околиці села Гальчин Андрушівської громади Житомирської області 19 вересня виявили тіло 18-річної дівчини зі слідами насильницької смерті. Поліція розслідує обставини її загибелі.

Про це 19 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«19 вересня близько 11:30 до поліції надійшло повідомлення про виявлення неподалік с. Гальчина Андрушівської громади тіла 18-річної місцевої жительки зі слідами насильницької смерті. Про зникнення дівчини напередодні правоохоронців проінформувала її мати. На місці події працюють поліцейські.

Тіло 18-річної юначки виявили на околиці села.

За словами матері, яка повідомила про зникнення доньки увечері 18 вересня, дівчина пішла на прогулянку і до певного часу спілкувалась з рідними по телефону. Коли ж зв'язок з нею увірвався, мати звернулась до правоохоронців.

На місці виявлення тіла дівчини нині працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського РВП. Фахівці зафіксували наявність ознак насильницької смерті.

Нині тривають першочергові заходи поліції щодо з’ясування обставин. Проводиться огляд місця події, правоохоронці збирають відомості про кримінальне правопорушення та опитують жителів села.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Зауважимо, що напередодні, 18 вересня, у Facebook користувачі активно поширювали інформацію про зникнення 18-річної Дарини Андрійчук, жительки села Гальчин. Зазначалося, зокрема, що зв'язок з дівчиною обірвався пізно ввечері 16 вересня.



Скриншот повідомлення про розшук дівчини

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2022 року на околиці Житомира у водоймі знайшли тіло 32-річного місцевого жителя, якого з травня розшукували як безвісно зниклого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство розшук Андрушівська громада Гальчин  
Матеріали по темі