Фоторепортаж

У Житомирі розпочали поточний ремонт вулиці Небесної Сотні. Фоторепортаж

21 September 2022, 12:39

15 вересня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиці Небесної Сотні.

За 4 млн 1 тис. 273,30 грн. ПП «Автомагістраль» відремонтує вул. Небесної Сотні (від вул. Київської до вул. Бориса Тена).

Ввечері 20 вересня на перехресті Київська/Небесної Сотні встановили знаки та розпочали роботи. Рух транспорту зараз тут ускладнений.

«Роботи проводяться на площі 7 тисяч метрів квадратних. Ми почали підготовчі роботи з холодного фрезерування асфальтобетонного покриття, демонтажу люків та зливоприймачів. Просимо в людей вибачення за тимчасові незручності. Зробимо все у найкоротші терміни. Дана погода не впливає на підготовчі роботи, а укладання асфальтобетону ми будемо проводити за сприятливих погодних умов. Тобто, коли буде тепло, то ми буквально за два дні закриємо все», - розповів начальник виробничої дільниці ПП «Автомагістраль» Андрій Левченко.

Нагадаємо, у лютому 2021 житомирський міський голова Сергій Сухомлин створив робочі групи, що мають опрацювати концепцію реалізації міських проєктів, одним з яких був капітальний ремонт вул.Небесної сотні (площа Житній ринок – вул. Житній базар), вул. Бориса Лятошинського.

Фоторепортаж з вулиці Небесної сотні, відзнятий у травні 2020 року, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вул. Небесної Сотні 
Матеріали по темі