Суспільство

Зенітник житомирської десантної бригади показав, як збиває черговий російський БПЛА

13 November 2022, 15:40

На рахунку житомирського десантника вже понад 15 збитих «Орланів» та два гелікоптери Ка-52. Цього разу він показав, як збив черговий російський БПЛА.

Про це 13 листопада повідомляє служба зв'язків з громадськістю 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

«Коли на полювання виходить воїн-зенітник 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України на псевдо "Кельт", росіянам марно сподіватися, що вони побачать знов свої безпілотники чи гелікоптери. На рахунку сержанта зенітного ракетно-артилерійського дивізіону Житомирської бригади ДШВ вже більше 15 збитих "Орланів" та два гелікоптери Ка-52. Хлопцю трохи більше 20 років, він навчався на факультеті лісового господарства в одному з українських вишів. Проте, на горе росіянам, навесні цього року "Кельт" пройшов курси з керування ПЗРК за кордоном, і тепер не дає спокою ворогам», - йдеться в повідомленні.

Дивіться свіже відео, на якому наш воїн збиває високошвидкісною ракетою Starstreak черговий "Орлан".

Нагадаємо, 12 листопада житомирські десантники показали, що стається із російським окупантом, якщо той відмовляється іти в полон

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2022 року зенітник житомирської десантної бригади розповідав, як «рентабельно» знищує ворожі безпілотними: на його рахунку було знищено вже 12 російських БПЛА «Орлан-10».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна ДШВ 95 бригада зенітник БПЛА 
Матеріали по темі