Фоторепортаж

У Житомирі вшанували пам'ять захисників, які віддали життя за вільну суверенну Україну. Фоторепортаж

21 November 2022, 10:45

У Житомирі з нагоди Дня Десантно-штурмових військ ЗСУ та Дня Гідності та Свободи вшанували пам'ять захисників, які віддали життя за вільну суверенну Україну.

Вранці 21 листопада кілька сотень людей зібралося на Смолянському кладовищі, щоб принести квіти своїм рідним та побратимам.

«Сьогодні ми відзначаємо день створення і початок існування десантно - штурмових військ Збройних сил України, який дійсно є тим родом військ, який виборов перемогу для своєї Батьківщини. На жаль, не всі наші військовослужбовці повернулися з боїв. Вони поклали своє життя через агресію російської федерації за свою Батьківщину, за свої сім'ї, за своїх побратимів. Сьогодні ми вшановуємо тих, хто не відступив, тих, хто проявив стійкість і сміливість, витримку і відвагу. Вічна їм пам'ять, вічна їм слава!», - говорить заступник командувача десантно-штурмових військ ЗСУ, бригадний генерал Олексій Шандар.

Нагадаємо, 21 листопада 2021 День десантно-штурмових військ відзначили тактичними навчаннями на полігоні поблизу Житомира. Фоторепортаж дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2020 року відзначили день Десантно-штурмових військ Збройних сил України. В зв'язку з карантинними обмеженнями військові не запрошували гостей, урочистості відбулось на території командування ДШВ ЗСУ, у Житомирі військові отримали державні та відомчі нагороди з цінними подарунками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ ЗСУ десантник військовий зв'язок 
Матеріали по темі