Суспільство

На тижні у Житомирській області нічний мороз чергуватиметься з денним «плюсом», синоптики попереджають про ожеледицю

21 November 2022, 13:33

Упродовж робочого тижня, що розпочався, 21-25 листопада, в Житомирі та області утримається зимова погода. Щоправда, нічний мороз змінюватиметься незначним денним «плюсом». Майже щодня слід очікувати опадів: снігу або дощу. На дорогах буде слизько.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

22 листопада, вівторок

По Житомиру: хмарно. Вночі сніг. Вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4°C морозу, вдень від 1°C морозу до 1°C тепла.

По області: хмарно. Вночі сніг. Вдень місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6°C морозу, вдень від 3°C морозу до 2°C тепла.

23 листопада, середа

Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8°C морозу, вдень від 2°C морозу до 3°C тепла.

24 листопада, четвер

Хмарно. Вночі дощ місцями з мокрим снігом. Вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень від 2°C морозу до 3°C тепла.

25 листопада, п’ятниця

Часом невеликі опади. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень від 2°C морозу до 3°C тепла.

Околиці Житомира, вкриті першим снігом, розглядайте у фоторепортажі за 17 листопада 2022 року

Нагадаємо, на вихідних, що минули,19-20 листопада, у Житомирі та області змінилася погода, як і прогнозували синоптики: йшов сніг, посилився мороз.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода сніг снігопад дощ ожеледиця  
Матеріали по темі