Суспільство

Упродовж доби на автошляхах Житомирської області працювали 72 дорожники та 61 спецмашина: проїзд забезпечено, - САД

11 January 2023, 10:31

На автошляхах Житомирської області для очистки від снігу та обробки покриття залучалися 72 робітники, 43 комбінованих дорожніх механізми та 18 навантажувачів, станом на ранок 11 січня проїзд транспорту забезпечено.

Про це 11 січня повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Минулого вечора та упродовж ночі спостерігалися опади у вигляді снігу.

Станом на ранок сніговий покрив на поверхні грунту зафіксований на рівні 5 см та місцями 7. Дорожні організації проводили роботи з попередження зимової слизькості, очистку від снігу, обробку покриття доріг протиожеледними матеріалами та прибирання повалених дерев з проїжджої частини.До робіт було задіяно 72 робітники, 43 комбінованих дорожніх механізми та 18 навантажувачів.Проїзд дорогами державного значення області забезпечено. Покриття доріг подекуди засніжене, місцями снігова каша. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають», - йдеться в повідомленні.

За даними пресслужби САД, сьогодні вдень, 11 січня, синоптики не обіцяють істотних опадів. Вночі 12 січня теж без опадів, а от вдень місцями невеликий сніг з дощем, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі -3..-8°, вдень -4..+1°

Якщо виникла надзвичайна ситуація на дорозі, звертайтеся на цілодобову гарячу лінію Укравтодору: +38 067 400 60 80.

Як повідомляв Житомир.info, за вихідні 17 та 18 грудня 2022 року на автошляхах Житомирської області працювали понад 60 спецмашин та 72 дорожники: чистили та обробляли покриття протиожеледними матеріалами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця 
Матеріали по темі