Фоторепортаж

Ляльки-мотанки, традиційні прикраси та вишивки - у Житомирі тиждень працюватиме виставка народних ремесл. Фоторепортаж

16 January 2023, 12:59

В Домі Української культури влаштували виставку виробів ручної роботи та народних ремесел.

Тут представлені вироби 13 майстрів, від картин та традиційних українських виробів, до косметики ручної роботи та взуття.

«В такий важкий час для всієї держави, для нашого міста Дім української культури вирішив розпочати цей рік саме з традиційних виставок. Ми запросили майстрів народної творчості, щоб вони виставили свої роботи, щоб показати наші українські традиції та підняти дух. Також ми прагнемо підтримати наших майстрів і майстринь, популяризувати їх та допомогти їм отримати нових клієнтів», - розповідає начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.

За її словами, якщо комусь сподобалися вироби, працівники Дому української культури можуть надати контакти майстрів, щоб після виставки люди могли придбати в них вподобані вироби.

Триватиме виставка до 20 січня з 10:00 до 19:00 у Домі Української культури.

Нагадаємо, до новорічно-різдвяних свят у Житомирському краєзнавчому музеї влаштували виставку святкової атрибутики. Це спільний проєкт музею та обласного Центру дитячої та юнацької творчості. Виставка експонуватиметься до 19 січня, є безкоштовною та відкритою для всіх охочих з 10 до 15 години, крім суботи та неділі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка 
Матеріали по темі