Суспільство

Останні вихідні січня у Житомирській області завершаться 7-градусним морозом, снігу поки очікувати не варто

27 January 2023, 13:28

Упродовж останніх вихідних першого місяця нового року, 28-29 січня, у Житомирі та області вночі очікується до 7 градусів морозу, вдень – до +2 градусів за Цельсієм. Значних опадів синоптики не прогнозують, проте у суботу на дорогах області можлива ожеледиця.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

28 січня, субота

По Житомиру:Хмарно. Без істотних опадів. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-6 о морозу, вдень від 1о тепла до 1о морозу.

По області:Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7 о морозу, вдень від 2о тепла до 3о морозу.

29 січня, неділя

Хмарно. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Нагадаємо, робочий тиждень (23-27 січня) у Житомирі та області розпочався з мрячної погоди з плюсовими температурними позначками. Проте, за прогнозами синоптиків, в регіоні варто було очікувати повернення морозів.

Як повідомляв Житомир.info, впродовж минулих вихідних, 21-22 січня 2023 року, в Житомирі та області утримувалася плюсова температура повітря, йшов дощ, місцями стелився туман, як і прогнозували синоптики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики синоптик зима мороз січень прогноз 
Матеріали по темі