Події

Упродовж тижня житомирські патрульні виявили 13 порушників з деревиною: перевозили без документів або не збігалися розміри

30 January 2023, 16:44

Минулого тижня на автодорогах області охоронці порядку виявили 13 випадків порушення правил перевезення лісопродукції.

Про це 30 січня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У більшості випадків на деревині були відсутні бирки, або вони мали ознаки повторного використання, відсутні документи на вантаж, або інформація вказана в них не відповідала фактичній. Патрульні постійно перевіряють вантажні транспортні засоби, які перевозять лісопродукцію. У випадках виявлення порушень законодавства — негайно повідомляють слідчих», - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадують, що за незаконну вирубку дерев, залежно від завданих збитків, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 20 січня упродовж доби житомирські патрульні виявили на дорогах області чотири випадки порушення правил перевезення лісопродукції. У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що водіїв з лісопродукцією зупиняли на автодорогах М-06 (Київ-Чоп) та М-07 (Київ-Ковель-Ягодин).

Як повідомляв Житомир.info, 12 січня 2023 року поблизу с. Межирічка Романівської громади поліцейські зупинили КамАЗ із колодами сосни, документів на які водій не мав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина дерево лісопродукція патрульні патрульний патрульна поліція 
Матеріали по темі