Суспільство

На дорогах Житомирської області працюють 64 дорожники та 52 спецмеханізми: проїзд забезпечено, місцями снігова «каша»

7 February 2023, 09:38

Зранку 7 лютого у Житомирській області сніжить, 64 дорожники працюють у посиленому режимі, використовуючи 52 спецмашини, покриття мокре, місцями снігова каша, проїзд забезпечено.

Про це 7 лютого о 9:20 повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«На території області рясно сніжить. З ночі для забезпечення проїзду проводимо обробку протиожеледними матеріалами та очищення від снігу покриття доріг. Увагу приділяємо маршрутам, що є частиною обороноздатності країни. Станом на ранок, 7 лютого, на автошляхах держзначення працює 64 дорожники та 52 спецмеханізми, проїзд забезпечено, дорожнє покриття мокре, засніжене, місцями снігова «каша». Роботи тривають. Просимо враховувати погодні умови під час планування своїх подорожей», - йдеться в повідомленні.

Також у Службі автодоріг закликають водіїв бути уважними та надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці.

«Будьте уважні й обережні за кермом. Водії, надавайте перевагу в русі снігоприбиральній техніці! Під час поїздки в негоду пам’ятайте, що будь-які різкі рухи можуть порушити баланс стійкості автомобіля на дорозі. Крім того, рухаючись повільно, ви зменшуєте ризик потрапити в ДТП, але необхідно переміститись в правий ряд та не створювати перешкоду в швидкісних смугах руху», - зазначають у САД.

Крім того, у Службі автодоріг нагадали, що водії вантажного транспорту можуть скористатися майданчиками для відстою, де можна перечекати негоду: http://bit.ly/2WsAaZe.

Якщо виникла надзвичайна ситуація на дорозі, просимо звертатися на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.


Нагадаємо, станом на ранок 6 лютого понеділка автошляхи на Житомирщині були у проїзному стані, на дорогах державного значення працювали 20 спецмашин, ще 30 чергували на випадок посилення негоди.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 30 на 31 січня 2023 року на автошляхах Житомирської області працювали 50 механізмів, ще 18 одиниць техніки навантажували суміш, було задіяно 82 дорожники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад відлига 
Матеріали по темі