Суспільство

Уночі на автошляхах Житомирської області працювали 82 дорожники та 68 спецмашин: зранку проїзд забезпечено

31 January 2023, 09:56

У ніч з 30 на 31 січня на автошляхах Житомирської області працювали 50 механізмів, ще 18 одиниць техніки навантажували суміш, було задіяно 82 дорожники.

Про це 31 січня повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Після нічного снігу проїзд автошляхами забезпечено

«Минулої ночі по області спостерігались опади у вигляді снігу, місцями з дощем. При температурі повітря нижче нуля. Для недопущення утворення зимової слизькості на основних маршрутах держзначення області працювала дорожня техніка. Обробляли дорожнє покриття протиожеледними матеріалами 50 механізмів, ще 18 одиниць техніки навантажували суміш, було задіяно 82 дорожники. Станом на ранок 31 січня проїзд забезпечено, ускладнення в русі відсутні, дорожнє покриття оброблене ПОМ, мокре», - йдеться в повідомленні.

Також у службі автодоріг попереджають водіїв, що погодні умови вимагатимуть пильності.

«За прогнозами синоптиків, лютий розпочнеться снігом з дощем. 01 лютого - невеликий короткочасний сніг та мокрий сніг, вдень місцями з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0..-5°, вдень -2..+3°. Просимо враховувати погодні умови під час планування своїх подорожей. Будьте уважні й обережні за кермом», - наголошують у САД.

Якщо виникла надзвичайна ситуація на дорозі, звертайтеся на цілодобову гарячу лінію Укравтодору: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, 11 січня на автошляхах Житомирської області для очистки від снігу та обробки покриття залучалися 72 робітники, 43 комбінованих дорожніх механізми та 18 навантажувачів.

Як повідомляв Житомир.info, за вихідні 17 та 18 грудня 2022 року на автошляхах Житомирської області працювали понад 60 спецмашин та 72 дорожники: чистили та обробляли покриття протиожеледними матеріалами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад відлига 
Матеріали по темі