Події

СБУ та ДБР проводять спільні обшуки на митницях, в тому числі – в Житомирській

10 February 2023, 10:56

СБУ та ДБР проводять спільні обшуки по всій вертикалі митниці в рамках масштабної спецоперації.

Про це 10 лютого повідомляє управління СБУ в Житомирській області.

«Наразі розпочалися обшуки у Центральному апараті Державної митної служби та Волинській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України. Також встановлено близько 50 суб’єктів господарської діяльності, які допомагали митникам реалізовувати тіньові схеми. Наразі їхня діяльність заблокована. Співробітники правоохоронних органів працюють на окремих ділянках державного кордону України та у пунктах пропуску з метою припинення незаконної діяльності та ліквідації контрабандних схем», - йдеться у повідомленні.

Після завершення першочергових слідчих дій буде надана більш детальна інформація щодо вчинення корупційних правопорушень працівниками Держмитслужби та діяльності її територіальних органів.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2019 року Кабінет міністрів затвердив регіональну структуру митниць, скоротивши їхню кількість до 16: Житомирську митницю ліквідували, приєднавши її до Київської митниці ДФС. Але згодом знову були створені регіональні підрозділи в усіх областях і з 1 липня 2021 року Житомирська митниця відновила роботу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ обшук митниця спецоперація  
Матеріали по темі