Місто

На Старому бульварі у Житомирі встановили нові лавки, у планах – поставити такі ще в двох скверах у середмісті

14 February 2023, 14:49

На Старому бульварі у Житомирі 14 лютого працівники комунального підприємства «Зеленбуд» встановлювали лавки.

Директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта у коментарі Житомир.info пояснив, що йдеться про заміну старих лавок, які вже були повністю зношені.

«Термін експлуатації старих лавок вичерпався – вони повністю зносилися, вже були трухляві. Тож було вирішено їх демонтувати, а натомість встановити нові. Це лавки нашого виробництва – дерев’яну частину конструкції виготовляємо на нашому підприємстві», – пояснив Олександр Волокіта.

Зауважимо, що 13 лютого 2023 року на ресурсі ProZorro була оприлюднена інформація про закупівлю боковин лавок у кількості 10 штук. З протоколу розкриття відомо, що боковини для лавок (вироби з дроту) КП «Зеленбуд» купило у ФОПа Федорчука Олександра Васильовича за 19 тис. грн.

Керівник «Зеленбуду» підтвердив, що йдеться про боковини для лавок, встановлених на Старому бульварі.

«Як я вже казав, дерев’яну частину ми виготовили власними силами, а металеву – купували», – уточнив Олександр Волокіта.

Якщо лавки на Старому бульварі будуть до вподоби житомирянам, такі ж встановлять і в іншим місцях відпочинку в середмісті.

«Якщо житомирянам сподобаються ці лавки, встановимо такі ж у сквері на Замковій горі та на площі Перемоги», – каже директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта.

Хто і як підписує подаровані житомирянам лавки, дивіться у фоторепортажі за 7 грудня 2020 року

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року на Михайлівській почали встановлювати параметричну лавку, яку спроєктував київський архітектор, а виготовила житомирська компанія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лавка Старий бульвар сквер Зеленбуд Волокіта  
Матеріали по темі