Місто

На Михайлівській у Житомирі встановлюють функціональну лавку, а на майбутній ковзанці паркуються автомобілі

11 December 2017, 12:32

Минулого тижня, з 4 по 10 грудня, на вулиці Михайлівській, поблизу майбутньої ковзанки, почали встановлювати лавку для відпочинку житомирян.

У коментарі Житомир.info головний архітектор міста Юрій Безбородов розповів про особливості незвичної лавки.

«Ця параметрична структура запроектована як лавка для сидіння і є повністю функціональною. Взагалі, на Михайлівській таких лавок буде дві. Друга буде виготовлена трішки пізніше, ближче до весни, з такого ж матеріалу та кольору: водостійка фанера, додатково оброблена спеціальної водовідштовхуючою олією. Також у цьому об'єкті дизайну передбачене нічне освітлення. Запроектував цю структуру київський архітектор Ілля Сироватський, а виготовила житомирська компанія «Лука Галамар». Її дивна форма – це повністю комп'ютерне моделювання, продукт сучасного підходу у дизайні», - сказав Юрій Безбородов.

Зранку на Михайлівській в об’єктив фотокореспондента Житомир.info потрапила і майбутня ковзанка, на якій припаркувалися два автомобілі та швидка допомога, яка зі Скорульського намагалася проїхати через закриті боларди на вулицю Лятошинського.

Нагадаємо, на Михайлівській 6 грудня житомирські комунальники встановили в дерев’яних ящиках 8 дерев ялинта ще 8 туй. Також минулого тижня житомирян запрошували підзаробити на будівництві ковзанки на Михайлівській.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 року в Житомирі обрали місця розташування міських парклетів: Михайлівська, Покровська, сквер на Лятошинського.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська ковзанка паркування авто 
Матеріали по темі