Суспільство

На вихідних у Житомирській області шквальний вітер додав роботи дорожникам: кидав зламані дерева на дороги та розвертав знаки

20 February 2023, 10:40

Упродовж вихідних, що минули, 18-19 лютого, у Житомирській області була вітряна погода. Поривчастий вітер ламав гілки й валив дерева, а також розвертав дорожні знаки на автошляхах. Тож дорожники працювали над ліквідацією наслідків негоди.

Про це вранці повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Упродовж вихідних шквальний вітер кидав зламані дерева на дороги та розвертав дорожні знаки. Працівники підрядних дорожніх організацій прибрали з проїжджої частини близько 50 гілок та дерев, що заважали рухові транспорту. Доводилось і оперативно повертати на місця дорожні вказівники, аби не створювати незручності учасникам дорожнього руху», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що нині проїзд мережею доріг держзначення забезпечений, дорожники чергують у цілодобовому режимі.

Також у Службі автодоріг у Житомирській області інформують, що на території регіону станом на ранок понеділка місцями сильний поривчастий вітер, сонячно, температура повітря -1, дорожнє покриття сухе.

Вночі аварійно-небезпечні ділянки доріг, аби не допустити утворення слизькості, обробляли реагентами 8 дорожніх механізмів.

Синоптики ж попереджають про штормовий вітер західного напрямку 20 та 21 лютого на території Житомирщини. А в САД нагадують, що цілодобово діє «гаряча лілія», куди можна зателефонувати у разі виникнення ускладнень у русі – 067 400 60 80.

Як повідомляв Житомир.info, напередодні вихідних, 18-19 лютого 2023 року, синоптики попереджали, зокрема, про сильні пориви вітру в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Служба автодоріг дорога дерево вітер негода  
Матеріали по темі