Здоров'я

У квітні в житомирській лікарні № 2 планують запустити комп’ютерний томограф

30 March 2023, 10:25

Наприкінці другої декади квітня в КП «Лікарня №2 ім. В. П. Павлусенка» Житомирської міської ради планують запустити комп’ютерний томограф.

Про це 30 березня на засіданні виконкому розповів директор комунального підприємства Ігор Кухарук.

«Була проведена реконструкція приміщень на першому поверсі хірургічного корпусу. Це розміщення комп’ютерного томографа. Практично вже на завершальних стадіях. Томограф уже ввезений всередину, у приміщення. На 10 квітня буде повністю встановлення, і плануємо, що 20 числа (квітня) відбудеться запуск», – повідомив Ігор Кухарук.

Нагадаємо, у квітні 2021 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин розповідав, що лікарня №2, яка може отримати статус опорної, ймовірно, буде оснащена і комп’ютерним томографом. Зазначалося, що, окрім КТ, у другій міській лікарні найближчим часом планують встановити ангіограф.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2023 року пресслужба Житомирської обласної ради інформувала, що КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» поповнилася сучасним обладнанням – 128-зрізовим комп’ютерним томографом Siemens вартістю близько 40 млн гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня лікарня №2 томограф Кухарук виконком  
Матеріали по темі