Економіка

Фонд держмайна виставив на аукціон майно коростишівського заводу «Реммашторф», стартова ціна – 1 млн грн

30 March 2023, 15:04

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях виставило на приватизацію єдиний майновий комплекс державного підприємства Коростишівський завод «Реммашторф» зі стартовою ціною 1 млн 727 грн.

Оголошення про проведення аукціону 25 березня оприлюднене в системі «Прозорро.Продажі», торги призначені на 14 квітня 2023 року.

«Місцезнаходження нерухомого та рухомого майна підприємства: Житомирська обл., Житомирський р-н, с.Мамрин, вул.Будівельна, 26. Відстань до залізничної станції Коростишів – 1,5 км, до автодороги Київ-Чоп – 1 км. До складу ЄМК входять 22 об'єкти нерухомого майна та споруд загальною площею 10 270,5 кв.м, 6 одиниць транспортних засобів, обладнання, електронно-обчислювальні машини, інструменти, прилади, інвентар. Основний вид економічної діяльності – виробництво інших машин і устаткування спеціального призначення. Підприємство протягом останніх років з 2015 року не здійснює основний вид діяльності. Все рухоме майно перебуває під арештом та у податковій заставі. Нерухоме майно перебуває під арештом. Частина нерухомого майна загальною площею 522,8 кв.м підприємства перебуває в оренді. Термін дії договорів оренди – не довше ніж до моменту приватизації. Основна частина об'єктів за функціональним призначенням не використовується. Будівлі та споруди виробничого та складського призначення перебувають у незадовільному стані та потребують капітального ремонту», - йдеться в описі лота.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській області Фонд держмайна в 2023 році планує виставити на приватизацію п’ять єдиних майнових комплексів, по одному вже оголошений аукціон. Чому деякі державні об’єкти продають «за копійки» в інтерв’ю розповідала начальниця управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області ФДМУ Наталія Омельченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація ФДМУ аукціон майновий комплекс Реммашторф 
Матеріали по темі