Місто

У Житомирі безробітних залучатимуть до весняного прибирання кладовищ

5 April 2023, 12:15

Осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні, залучатимуть до прибирання кладовищ.

Про це 5 квітня під час засідання виконкому розповіла директорка департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір.

«Наше комунальне підприємство Спецкомбінат подало заявку стосовно проведення робіт на кладовищах у межах існуючого фінансування по нашій програмі. До них будуть залучатися особи, які перебувають на обліку у центрі зайнятості. З центром зайнятості також попередньо пропрацьовано, що вони будуть направляти людей», – сказала Вікторія Краснопір.

Зауважимо, що 23 березня 2023 року на сайті Житомирської міської ради був оприлюднений проєкт рішення «Про організацію громадських робіт на території Житомирської міської територіальної громади на 2023 рік».

«Визначити перелік видів громадських робіт в Житомирській міській територіальній громаді на 2023 рік та роботодавців, за участю яких будуть проводитись громадські роботи, згідно з додатком», – йшлося у проєкті рішення.

У додатку до проєкту рішення зазначений лише один вид робіт: «санітарне прибирання кладовищ міста, упорядження меморіалів, пам’ятників, братських могил, місць поховання загиблих Захисників та Захисниць Батьківщини тощо».

Термін виконання робіт – квітень 2023 року.

Обсяг видатків, що необхідні для фінансування громадських робіт: місцевий бюджет – 23790 грн; ФЗДСС України на випадок безробіття – 23790 грн.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови впродовж трьох тижнів, з 21 березня до 14 квітня 2023 року, на території Житомирської міської територіальної громади триватиме загальноміське санітарне прибирання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прибирання толока кладовище виконком Краснопір  
Матеріали по темі