Події

Рідні та поліція розшукують жительку селища у передмісті Житомира, яка зникла після святкування дня народження сусіда

12 April 2023, 10:32

Рідні та поліція розшукують жительку селища Новогуйвинське Ольгу Шмиріну, яка зникла наприкінці березня 2023 року.

Про розшук жінки 10 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Поліцейські відділу №1 Житомирського РУП встановлюють місцезнаходження Шмиріної Ольги Юріївни, 1976 року народження, жительки селища Новогуйвинського», – йдеться у повідомленні.

За словами рідних, жінка 25 березня 2023 року залишила місце проживання та до теперішнього часу не повернулася.

Прикмети жінки: зріст близько 165 см, худорлявої статури, волосся русяве коротке.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця знаходження Ольги Шмиріної, просять повідомити за телефонами 097-543-67-17, «102» чи звернуться до найближчого відділку поліції.

Зі слів рідних Ольги Шмиріної, які зв’язалися з Житомир.info, останнім жінку бачив сусід, до якого та завітала на святкування його Дня народження.

Зазначимо також, що пізно ввечері 11 квітня родич зниклої у соцмережі оприлюднив заклик-прохання долучатися до пошуків жінки.

«Я вийшов на кінологів у яких є професійно навчені собаки і попередньо, 13.04.23 будемо разом з ними шукати мою тітку у тій зоні, де вона зникла (Новогуйвинське, дачний масив).

Нам потрібна буде допомога, щоб прочесати місцевість. Чим більше буде людей, тим більше буде шансів знайти її», – пише чоловік.


Скриншот з Facebook-допису

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2023 року знайшлася 37-річна жителька Звягеля Наталія Марчук, яка була у розшуку: жінка сама повернулася додому. Встановлене і місце знаходження 65-річного В’ячеслава Сосницький, який має інвалідність і 2 квітня самовільно залишив медико-соціальну установу в Бердичеві. Чоловік також повернувся самотужки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Шмиріна Новогуйвинське  
Матеріали по темі