Місто

На Михайлівській житомиряни вишивають логотип міста, планують завершити до Дня вишиванки

17 May 2023, 13:51

17 травня на вулиці Михайлівській вишивають полотно «Моє місто». З синьо-жовтих ниток вже вимальовується логотип Житомира. Всіх охочих запрошували долучитися до створення полотна, житомиряни не проходять повз та з радістю беруться за роботу.

«Ми вишиваємо логотип нашого міста, снувальною технікою мереживо. Тому запрошуємо всіх житомирян та гостей нашого міста долучитися до цієї акції. Чекаємо з 12:00 до 16:00 на вулиці Михайлівській, щоб доєднатися до акції до Дня вишиванки. Логотип Житомира обрали, бо це ознака та бренд нашого міста. Чому саме снувальна техніка? Тому що пробували хрестиком вишивати, але воно не дуже гарний вигляд має на цій поверхні. Хотіли зробити щось велике, щоб це було помітно і на майбутніх заходах ми могли виставляти це як фотолокацію. Плануємо закінчити завтра, але буде вже відомо безпосередньо завтра. Якщо ми не встигнемо, ми трошки подовжимо», – говорить начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.

Нагадаємо, що вишите полотно «Це моє місто» має стати родзинкою Дня вишиванки, який відзначатимуть 18 травня на вулиці Михайлівській.

Як повідомляв Житомир.info, до Дня вишиванки в Житомирі організують акцію з розпису горняток, які потім подарують захисникам у госпіталях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акція День вишиванки логотип міста вишиванка логотип Михайлівська 
Матеріали по темі