Фоторепортаж

У Житомирі влаштували благодійну виставку, щоб зібрати на сучасний протез для пораненого бійця. Фоторепортаж

17 May 2023, 15:24

17 травня у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича відкрили благодійну виставку художніх робіт «З Україною в серці».

Виставку організувала викладачка ДНЗ «Центр сфери обслуговування» Ірина Ткач спільно зі студентами закладу. На виставці представлено 39 робіт, виконаних у різних техніках. Експонуватиметься вона до 30 червня, а по завершенню роботи можна буде придбати.

Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу Віталію Біляєву, бійцю 95 ОДШБр, який отримав поранення та потребує сучасного протезування.

«Сьогодні ми збираємо кошти для мого випускника з 2011 року, який отримав поранення на «нулі» і потребує нашої допомоги. Ми всі хочемо допомагати, робити добро, тому разом з учнями організували благодійну виставку. Роботи тут світлі, добрі, невимушені, в кожній з них частинки наших душі кожну з них можна придбати на сайті Центру сфери обслуговування. Лінк за QR кодом. Під кожною роботою вказана ціна та контактний номер. Після 30 червня роботи можна буде забрати», - розповіла викладачка, майстриня виробничого навчання ДНЗ «Центр сфери обслуговування» Ірина Ткач.


Нагадаємо, ветеран АТО з Житомира разом побратимом із Києва вирішили пройти марафон, щоб зібрати кошти на обладнання для шпиталю, де колись лікувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка допомога Віталій Біляєв військовий збір 
Матеріали по темі