Події

Поліція передала матері школярку з Житомирської області, яка була у розшуку: знайшли на Сумщині

20 May 2023, 16:27

Старшокласницю з Малина Житомирської області Карину Дубіну, яка була в розшуку, знайшли. Вона перебувала у Сумській області. З дівчиною все в порядку, її повернули матері.

Про це 20 травня повідомив MALYN.MEDIA з посиланням на інформацію місцевої поліції.

«Дівчину виявили учора, 19 травня, на другий день після зникнення, на території Сумської області. Там її затримали правоохоронці, оскільки вона перебувала у розшуку. Її передали матері. Все добре, але причин, через які вона пішла з дому, не можемо розголошувати», — прокоментували виданню у поліції.

Відомо також, що це перший такий випадок, родина благополучна, Карина виховується матір’ю та вітчимом. Правоохоронці дякують за допомогу у пошуках.

Нагадаємо, 19 травня у поліції повідомили про розшук жительки Малина Дубіної Карини Артаківни, 2006 року народження, яка напередодні вийшла зі школи та пішла у невідомому напрямку.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня 2023 року у Житомирі випадкові перехожі та патрульні допомогли повернутися додому 5-річному хлопчику з передмістя. Малий мандрував обласним центром без дорослих, а тим часом мама його розшукувала. Завдяки повідомленню уважної і небайдужої громадянки дитину повернули рідним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина Малин підліток Дубіна  
Матеріали по темі