Місто

Військовим, які лікуються у житомирському шпиталі, подарували 150 чашок, розмальованих містянами

25 May 2023, 13:39

У Житомирі військовослужбовцям, які зараз лікуються у шпиталі, передали 150 горняток зі щиросердними побажаннями.

Про це 25 травня повідомила пресслужба Житомирської обласної військової адміністрації.

«Днями у Житомирі з нагоди Всесвітнього Дня Вишиванки відбулася акція «Намалюй-подаруй!», під час якої кожен охочий міг розмалювати горнятко та написати на ньому побажання для наших захисників, які лікуються у шпиталях області», – нагадують в ОВА.

Загалом в рамках акції жителі Житомирщини розмалювали 150 чашок. А 24 червня організатори акції «Намалюй – подаруй» передали горнятка хлопцям та дівчатам, які перебувають на лікуванні у військовому шпиталі.

«Підтримка та турбота наразі дуже важлива для наших Героїв. Тому військовослужбовці щиро вдячні жителям області за такі чудові подарунки та теплі побажання», – кажуть в ОВА.

Зазначається також, що згодом Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОВА з нагоди Дня захисту дітей та з метою психологічного розвантаження бійців, проведуть акцію в шпиталі, під час якої захисники розмалюють ангелів, які будуть передані дітям.

Нагадаємо, 18 травня 2023 року з нагоди Дня вишиванки в Житомирі відбулася акція «Намалюй та подаруй». Кожен охочий мав змогу прийти до відкритого простору, який був організований на Новому бульварі, й долучитися до розпису горняток на подарунок для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День вишиванки акція розпис захисник військовий госпіталь шпиталь  
Матеріали по темі