Місто

Конфлікт чоловіків у центрі Житомира переріс у погром в квітковому магазині

1 June 2023, 16:29

Вдень 1 червня місцеві телеграм-канали почали поширювати відео конфлікту між двома чоловіками, яке сталося в квітковому магазині theM, який знаходиться в Житомирі на вул.Київська, 41.

За попередньою інформацією, на відео – конфлікт батька та сина Протасевичів. Батько, Максим Протасевич, є власником магазину інструментів «Омах-Центр» з виставкою котів, який знаходиться в тому ж будинку, що і квіткова крамниця сина.Старший Протасевич також є членом громадських організацій «Професійна ліга захисників тварин» та «Клуб любителів котів «Світ-Біст».

Дехто припускає, що конфлікт почався ще кілька місяців тому, коли поліція почала перевірку інформації про те, що чоловік викрав кішку, яка проживала у квітковому магазині: магазин – на Київській, 41, а чоловік-викрадач – батько Протасевич.

В коментарі Житомир.info у пресслужбі патрульної поліції розповіли, що екіпаж правоохоронців виїжджав на місце події.

«Близько 13-ї години надійшов виклик про порушення порядку за адресою вулиця Київська, 41. Правоохоронці за кілька хвилин прибули на місце, обстежили прилеглу територію, правопорушника не виявили. Викликали слідчо-оперативну групу і далі діяли за їх вказівками», - прокоментували у патрульній поліції.

В Житомирському районному управлінні поліції поінформували, що проводять перевірку.

«Повідомлення зареєстроване у Житомирському районному управлінні поліції. За цим фактом розпочато перевірку», - пояснили в пресслужбі райуправління.

Яка правова кваліфікація події та що стало причиною конфлікту – наразі невідомо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт вул.Київс 
Матеріали по темі