Події

Внаслідок нічного ракетного удару у Звягелі загинула 70-річна жінка, – ГУНП

9 June 2023, 11:00

На Житомирщині поліція документує наслідки нічного ворожого обстрілу. Нині відомо, що внаслідок ракетного удару в ніч на 9 червня у Звягелі загинула 70-річна жінка. Ще одна пенсіонерка госпіталізована. Кілька житлових будинків зруйновані, а десятки – пошкоджені.

Про це близько 10:30 год. 9 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У період з 06:00 8 червня по 06:00 9 червня по території Житомирської області цивільною обороною було оголошено 2 повітряні тривоги. Близько 3:30 ракетний удар було завдано по Звягельщині. Станом на 10:00 встановлено, що внаслідок падіння уламків ворожої ракети у м. Звягелі були зруйновані кілька житлових будинків та десятки мають пошкодження різного ступеню», – йдеться у повідомленні.

На жаль, загинула 70-річна місцева жителька. З травмами ушпиталена 77-річна пенсіонерка. Ще двом місцевим жителям була надана медична допомога без доставлення до лікарні.

На місці події продовжує роботу слідчо-оперативна група Звягельського відділу поліції, працівники якої документують обставини та збирають всі свідчення воєнних злочинів російської армії.

Нагадаємо, зранку 9 червня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив, що вночі над Звягелем збили ворожу ракету, було відомо, що через падіння уламків 1 особа загинула, троє травмовані. Кілька будинків повністю зруйновані, десятки зазнали пошкоджень. На місці обстрілу виникло загоряння. О 04:46 рятувальники ліквідували пожежу.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 6 червня 2023 року Повітряні Сили знищили усі 35 із 35 крилатих ракет, які російська армія запустила по території України, вибухи було чутно і в Житомирській області. Попередньо, працювала ППО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ракета ракетний удар тривога повітряна тривога обстріл Звягель  
Матеріали по темі