Місто

В Житомирі оголосили тендер на поточний ремонт вулиць Шевченка та Героїв пожежних, сумарна вартість – майже 20 млн грн

26 June 2023, 14:37

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 23 червня оголосило тендери на поточний ремонт двох вулиць – Шевченка та Героїв пожежних.

Обидва тендери планують провести 3 липня, роботи мають бути виконані до 30 вересня 2023 року.

Очікувана вартість послуг з поточного ремонту асфальтобетонного покриття проїзної частини по вул. Шевченка (1. ділянка від вул. Вітрука до вул. Східна; 2. ділянка від вул. Східна до вул. Фещенка - Чопівського) становить 10 млн 346 тис. 256 грн.

Зауважимо, що в травні цього року УАШ оголосило тендер на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини по вул. Шевченка з очікуваною вартістю 701 тис. 922 грн: з єдиним учасником закупівлі ТОВ «Асфальт плюс» 6 червня підписали договір на виконання робіт за 527 тис. 725,39 грн, але 12 червня договір розірвали «за угодою сторін».

Очікувана вартість послуг з поточного ремонту асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Героїв Пожежних (ділянка від вул. Йона Павла ІІ до пров. 2-й Гранітний) становить 9 млн 099 тис. 894 грн.

Нагадаємо, в червні дорожнє покриття на проспекті Миру підрядники ремонтували пневмоструменевим методом, а потім УАШ буде там усувати глибокі й великі ями.

Як повідомляв Житомир.info, комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» за 17-18 травня 2023 року оголосило десять тендерів на поточний ремонт дорожнього покриття та тротуарів в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ дорога тротуар тендер ремонт закупівля Шевченка Героїв Пожежних 
Матеріали по темі